uFeel.me
Последни думи
Автор: portokal4etoo,  15 февруари 2009 г. в 23:09 ч.
прочити: 140

Вървиш по улиците с нея
криете се от мен, добре,
но не си мислете,
че слухът до мен не ще се добере...!
Едно ще кажа само
и завинаги пред теб ще замълча,
Желая ви щастие незнайно,
но помни че и от двама ви съм много по-добра!!!







посветено на най-голямата грешка в живота ми

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me