uFeel.me
Последната въздишка си ми ТИ
Автор: mega_char,  7 ноември 2010 г. в 16:10 ч.
прочити: 543
От очите изпий ми любовта...
вкус на сладко вино.
А от устните вземи смеха...
стонове изпратени с пролетните ветрове.

От ръцете вземи ми нежността...
топла прегръдка в интимност стаена.
Бъди до мен, обичай ме до старостта...
любов истинска, очаквана и силна.

На сърцето ударите ми вземи...
буря сред заспалите звезди.
Без тебе то не съществува...
последната въздишка си ми ТИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me