uFeel.me
Последната надежда
Автор: kras,  10 декември 2012 г. в 12:40 ч.
прочити: 302
След всяка нощ безсънна,
обвита в самота...
След липсата бездънна,
във бедната душа...

не ми остана вяра,
изгубена в греха,
че някога ще срещна,
пак сродната душа.

Не вярвам в чудесата...
ни в приказки добри...
А толкова е празно...
А толкова боли...

И само ти единствен
това ще промениш!
Последната надежда...
светът ми да спасиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me