uFeel.me
Последна сълза
Автор: tatqnapetkova,  29 май 2013 г. в 13:30 ч.
прочити: 213

Как времето бързо лети

и идва моментът за раздяла?!

Как и ти не се промени?

Не видя що сълзи съм проляла.

 

Друга бързо ще си намериш- Зная!

В това време аз бавно ще умирам...

Дори и да искаш,няма да призная,

че те обичам-вече смисъл не намирам!

 

При мисълта за теб дъхът ми спира,

тялото ми отникъде сила не добива...

Кръвта във вените- по-бавно пулсира.

Е,вече е време- и последната сълза си отива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me