uFeel.me
Последна искра
Автор: beibi,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Мисъл една,завладява ми ума,
загнездена там,
сякаш дюбъл в панелна стена.

В картина няма да превърнеш,
ти моята душа и аз на стената,
за тебе няма да вися.

Мисълта,че си с друга жена
подпалва в мене новата искра.
Съдбата вече е накипяла
и разпалва в мене пожара.

Но с последната искра
ще запаля и твоята душа,
и като вещица на метла
към ада ще те отведа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me