uFeel.me
Последен звънец
Автор: az20sam,  21 юли 2011 г. в 09:45 ч.
прочити: 155

Безгранична болка

пулсира в мен сега,

сърцето ми е пленено

от болезнена тъга.


Сълза подир сълза

облива ме цяла,

настъпи моментът

и днешната раздяла.


Последният звънец

бие за нас,

вече няма да го има

онзи щур осми клас.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me