uFeel.me
Последен стих
Автор: audrey1,  14 ноември 2012 г. в 00:13 ч.
прочити: 184

Последен стих ти пиша,
че свършиха ми вече всички чувства!
И няма обич вече,
ни ревност, ни омраза!

Първо до безумие обичах те,
после мразех те безумно,
но тя моята омраза
зов за обич беше,
вик от безсилие беше,
надежда отчаяна беше!

Проклинах те, кълнях те,
мразех те, но вече спрях!
Тринадесет години на раздели,
ревност, обич, изневери!

Свършиха ми всички чувства вече,
свършиха ти и на теб лъжите даже!
И раняваше ме ти безумно,
а аз се връщах да се извинявам!

Но свърши вече наш\'то време,
всичко е \"пито - платено\"!
Няма чувства вече, нищо няма!
само две три празни думи,
за стих последен,
блудкав и безсмислен, даже празен!  
 
 Тук завинаги почива нашата любов!
 28 май 1999 - 29 май 2012г.
 На С.С. 
  
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me