uFeel.me
Последен спомен за една любов..(lamarin & jina)
Автор: blackmirror,  25 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 975

lamarin & jina

Той:

Цветята се усмихваха, когато
на фона на изгряващото утро,
целунати от пърхането на крила
се будеха като легла на пеперуди!

А ти дойде във утрото лъчисто,
Една светулка, влязла във душата.
Сърцето ми блести от твойта чистост
и моята тъга изгони в мрака!

И в теб откривах своята мечта,
но днес събуден във суровата реалност –
Една любов – лъчиста и засмяна
си тръгна тихо... Всичко опустя......

**********************************

Тя:

Нощта се спъна в свойте мисли
за раздялата си със любимата звезда,
вятърът посърнал се прекръсти
и остави кървава следа...

А ти стоеше сам на тротоара
и здраво снимката ми стискаше в ръка,
в алено червено светна светофара,
а после...тъжно избледня...

И сведе поглед, снимката разкъса,
- последен спомен за една любов,
докосната за миг от топлите ти пръсти,
...но за която ти...не бе готов..
.


Разказвача:

С червен сигнал мълчеше светофара.
Момче стои с наведена глава –
От другата страна на тротоара
Видя я да си тръгва – Любовта.

И в този миг, пресякъл! А колите
безмилостно го блъскали! Нощта
завари как младежа още стиска
...разкъсаната снимка във ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me