uFeel.me
После...
Автор: voda,  23 февруари 2012 г. в 00:30 ч.
прочити: 281

Аз не искам любовни писма.

Нито чувства - във ритъм и рими.

Аз ще дойда при тебе сама

и в най-лудия час ще те имам.

 

Дъх на лято две шепи сбери –

(да ме парне направо в сърцето);

хладината на морския бриз;

безразсъдството на ветровете...

 

Ще се сбъднем. Макар – без следа,

(щом така е решила Съдбата).

После нека да свърши света.

И ли аз да премина Оттатък...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me