uFeel.me
После ще се стъмни...
Автор: Kaloian_noKing,  11 януари 2009 г. в 16:20 ч.
прочити: 325

Излизам за малко... после ще се стъмни...

Излизам, искам днес поне за кратко

да забравя очите ти и техните мълнии.

 

Душата ми, душа като една човешка длан

се скита в търсене на любовта.

А понякога оставам... даже често... сам.

 

Загледан в истината на твоето отсъствие...

И помнещ всеки миг от твойта красота,

аз имам невъзможност да присъства в мен.

 

Вървя по улиците, сред сгради в бежов тон

Минават самолети, влакове, файтони

А аз чувам стъпките ти като крясък в стон.

 

И снимам... снимам твоята вятърна същност

в обектива на зеници от разпятия...

Ти, моя любов, в мене разкъсваш и лекуваш с апатия...

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me