uFeel.me
Послание
Автор: polq_vr,  11 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 398
Изпращам ти безброй цветя,
доказваши мойте чувства сега.
Изпращам ти безброй послания,
с който ти казвам: ти си "желания".
С празно листче в ръка,
пиша ти безброй слова,
пиша ти и ред, подред
обеснявам се в любов на теб.
Но какво ме мъчи разбери
аз не виждам често твойте очи.
Иска ми се макар и сложно-
да си като моето мече,
иска ми се кажи че е възможно
да те ГуШкаМ с ВЕКОВЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me