uFeel.me
Послание
Автор: milgeo,  25 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 793

 

Ако във тази свежа утрин ти докоснеш

със пръсти бавно топлите ми устни,

по тях следи от твойте устни ще откриеш

и пак ще пожелаеш да ме вкусиш.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me