uFeel.me
Послание
Автор: Mari_racheva,  30 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 423
Здравей, мой скъпи, любими и незабравими.
Днес съм далеч от теб и ти от мен.
Но любовта си остава все една и съща.
Чувствата са по-силни, отколкото преди.
Желанието да сме заедно е още по-силно.
Мисля постоянно за теб, как си и какво правиш?
Сънувам те в безкрайните нощи.
Жадувам за теб, всеки миг и час от нашата раздяла.
Дните през, които няма да те видя
са безкрайно дълги и сякаш нямат край.
Времето без теб минава много бавно,
а дните ми се струват месеци.
Живея с мисълта, когато ще се видим, за да сме заедно.
Искам аз да съм само с теб и да съм щастлива.
Любовта ми към теб е толкова силна.
Когато мисля за теб се радвам, че съм се появила на този свят.
Ако знаеш само колко отчаяна съм била от живота.
Понякога ми се е искало да умра, сега като размисля
върху миналото си се радвам, че не съм направила някоя грешка.
Аз живея с мисълта само за теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me