uFeel.me
Пощурели деца на нощта
Автор: smile1,  5 декември 2010 г. в 14:19 ч.
прочити: 341
От обич прелях в очите ти -
на малки сълзи,
и се стекох по миглите.
Смълчано е и морето
и водата му още спи.
Чуваш ли?
С изгрева прелитат гларуси
парцаливи ята,
като моите мисли
кресливо объркани -
пощурели деца на нощта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me