uFeel.me
Посей ми звездици
Автор: smile1,  20 юли 2011 г. в 18:49 ч.
прочити: 340
Разбърка коктейл
от звезди и комети,
от слънчеви нишки
изплете хамак,
лъчите на слънцето
в зениците светят,
а ти май се влюби-
същински хлапак.
Слепешката бе тръгнал
без посока към мене,
залюля ме във люлка
от палава страст.
\"Побързай - ми каза -
че нямаме време,
мигът ще отмине,
като сън покрай нас!\"
В ръцете ти силни 
се стопих като залез,
в черупчица мидена
дъхът ми се скри,
посей ми звездици
в небето атлазено,
залюлей ме в ръцете си,
дори не мисли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me