uFeel.me
Порязване
Автор: kapi,  11 октомври 2010 г. в 06:05 ч.
прочити: 304
Откъсни за мене бяла роза.
Порежи се и я оцвети в червено.
Поднеси ми я.
Тихо.
Безмълвно.
Целуни ме.
Спри времето!



(из \"Бележки по салфетките\")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me