uFeel.me
Поройно
Автор: voda,  3 април 2013 г. в 06:28 ч.
прочити: 347
Залезът е огнена река -
мята златна сянка над полята.
И оная сладостна тъга
тайно на душата ми поляга.

Чакам знойна нощ да приюти
в миг събудените ми копнежи.
И поне насън да дойдеш ти -
пагубен порой от страст и нежност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me