uFeel.me
Поредната
Автор: bianka2005,  18 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 450
На масата седя самотна потънала в дълбока
скръб и спомних си когато срещнах те за първи път.
Дете безгрижно може би за тебе бях, но това
дете изпитваше силни чувства към теб,
чувства който ти уби!
На това дете не му беше нужно време за да се влюби
в теб,то те обикна още първата нощ,когато
сляхме телата си в едно.
То всяка нощ те чакаше до късни часове да види
очите ти красиви,да чуе нежният ти глас.
Жадувах за топлото ти тяло да бъде пак
до мен в нощта,но не мислех че толкова бързо
ще те загубя,а може би ти е омръзнало да
бъдеш вече с мен,аз бях поредната ти
бройка и поредната с разбитото сърце!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me