uFeel.me
Попита ли ме?
Автор: Sesill,  25 юли 2009 г. в 13:47 ч.
прочити: 239

Защо си толкова далеч от мене,
защо ми причини това?
Попита ли ме как ще съм без тебе,
без твоя допир във нощта?

Попита ли сърцето ми дали ти позволява
с такава болка да го нараниш,
а после да изчезнеш в тъмнината
и целия ми свят да съкрушиш.

Попита ли очите ми дали ще могат
да гледат пак във утрешния ден,
без да се налага сълзи да проронят,
когато спомнят си за теб.

Попита ли ме,обич моя
дали ще имам сили за това
с живота гаден да се боря,
без твоята любов останала сама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me