uFeel.me
Понякога...
Автор: мариники,  2 септември 2008 г. в 08:58 ч.
прочити: 372
Понякога...

Понякога е празно...
не вали,
облакът
любов
тежък от сълзи
бавно отминава
търси
бряг
и другаде река...
попива
някъде
в тревите...

без моята зора
в дланта
ми скрита
бягаща от теб
от нежност
някъде забравена
потулена
в очи на птица
там...
във тъмното
не осенила
дните...

боса съм...
на пръсти тичам
не зная
на къде
само знам
че надалече...
в шепите ми плаче
тъжно
светлината,
някой мост ми прави
с обич
във очите...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me