uFeel.me
Понякога
Автор: Ice_Lady,  24 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Понякога мълча, но пак те искам.
Понякога съм с теб, а съм сама.
Понякога мълчиш, но пък си искрен.
Понякога обичаш, а не знаеш как.
Понякога ме мразиш и боли ме.
Понякога си толкова студен.
Понякога те викам с друго име,
но ти си винаги в мен!
Каквото и да правя и да искам,
където и да съм на таз земя,
сърцето ми на теб е орисано
то само в твоя ад е у дома!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me