uFeel.me
Понякога
Автор: pettitka,  1 март 2012 г. в 23:36 ч.
прочити: 276
Понякога забравям себе си, мислейки единствено за тебе.
Понякога искам просто да се скрия... там, където ще съм щастлива.
Понякога си мисля, че съм ужасно сама...

А не съм! Има толкова много хора покрай мен,
но май не ги усещам. Просто знам, че са там!
Те някакси не ми влияят, просто понякога не ги виждам...

Понякога си мисля, че не те обичам,
а всъщност умирам за теб... желая те повече от всичко!
Понякога обаче май те мразя!

А защо ли? Понякога ти просто не ме забелязваш!
Понякога забравяш за мен... живееш сам!
Понякога обаче засипваш ме с любов!

Понякога не знам какво да мисля.
Понякога искам само да се скрия.
Понякога мразя дори себе си!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me