uFeel.me
Понякога
Автор: nella_gold,  8 септември 2011 г. в 06:27 ч.
прочити: 427

Понякога неволно ще се случвам –

в съня ти – като капчици роса,

като пороен дъжд след упорита суша,

като в очите – блеснала сълза.

 

Понякога неволно ще се вплитам –

във мислите – несбъдната мечта.

По тебе ще полепвам мигом –

като прашец от падаща звезда...

 

Понякога неволно ще се скитам –

във дебрите на твоята душа.

Ще те боля, или ще те... обичам -

в сърцето ти – искрица топлинка.

 

Понякога неволно ще те имам –

като почти изтъркана  монета.

Ще те изгубвам, пак ще те... намирам.

А после дълго твойто име ще шептя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me