uFeel.me
Понякога...
Автор: voda,  22 юли 2011 г. в 04:48 ч.
прочити: 352
Първичното във тебе да събудя –
(недялан камък, още невграден).
И минали през всичките безумства,
един на друг без свян да се дадем.

Да ме пребродиш със сурова ласка.
И аз, превзета крепостна стена,
да те последвам, немощна и властна...

Понякога те искам и така.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me