uFeel.me
Понякога ще идвам в съня ти
Автор: keitito,  24 юни 2011 г. в 10:18 ч.
прочити: 260
Понякога ще идвам в съня ти,
когато най-малко ме очакваш,
когато най-малко мечтаеш за това.
Ще идвам като феята красива, за да ти
покажа магията на любовта.
Понякога ще идвам в съня ти,
но моля те от него ти не се събуждай,
недей отпъжда ме така,
аз сама ще си отида, когато дойде сутринта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me