uFeel.me
Понякога се случват чудеса
Автор: tanq_mezeva,  18 август 2009 г. в 11:16 ч.
прочити: 753
Понякога се случват чудеса,
с виновница основна любовта ни,
в мечтите или във виртуалността
магии прави, преподреждайки ума ни.

Изгражда първо илюзорен облак,
от тези розовите, с цветен аромат.
И плувайки, забравяме страха си
пренесли щастието в своя свят.

Летим магически, но тъй реално
и палиме звездите покрай нас.
Луната свети още по-нахално,
по пътя млечен води ни в захлас.

А вятърът донася  песен нежна,
на херувими с арфи във ръце.
Музика - божествено вълшебна
изпълва с обич цветното  небе.

Понякога  се случват чудеса.
Повярваме ли, те ще оживеят.
В мечтите или във виртуалността,
но шанс да им дадем. Да оцелеят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me