uFeel.me
Понякога и такава любов стига
Автор: Maria_Vergova,  26 януари 2010 г. в 20:40 ч.
прочити: 238

Аз не искам да те имам само за мен.

Аз не искам да те имам завинаги.

Мен ми стига само да знам,

че си някъде там и ме обичаш.

Аз не искам твоя  ден да деля,

да съм част от твоята постеля.

Знам - понякога ти и със други

ще ги споделяш.

Аз искам само стъпка по стъпка,

все повече да ме заобикваш.

Аз искам само сърцето ти.

Понякога и такава любов стига.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me