uFeel.me
Поне в съня да сме щастливи
Автор: Шкафчето,  20 август 2012 г. в 18:35 ч.
прочити: 403
Нежно небрежна,
за обич копнежна,
отново пристига нощта.
Нека оставим я
с ласки вълшебни
да отведе ни в съня.

Нека сънуваме
розови сънища
с ангели, с феи, с любов...
Нека заспивайки
да се усмихваме,
макар да е труден живот.


Нека забравим
ежедневните ядове
и докато спиме поне,
се пренесем
в онзи свят за обичащи,
където живеят добре. 

16.08.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me