uFeel.me
Помолих за обич и топлина
Автор: Шкафчето,  20 октомври 2011 г. в 19:46 ч.
прочити: 489
Не исках живота все да ме брули -
помолих за обич, пожелах топлина.
Навярно гласът ми са ангели чули -
аз вече си имам любяща жена.

Лице ми сияе в щастлива усмивка,
вече обичам, не съм просто робот,
сърцето в гърдите ми влюбено бие
и някак по-светло е в моят живот.

Слънцето ярко деня ми огрява,
Луна и Звездици бдят нощем над мен
и фея-закрилница сън спокоен дарява...
Накрая от радост съм и аз озарен!

20.10.2011 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me