uFeel.me
Помогни ми...
Автор: vulchebnik,  26 юли 2009 г. в 20:15 ч.
прочити: 859

 






Крилата ми отрязани кървят
а болката боде в душата
Надеждите ми счупени - мълчат
и давят се - отнася ги Тъгата

Две дири кървави проправят
Пътека глуха - без Простор
Със  едри капки  ми напяват
печална песен за...  "Затвор"

Стоя орязан и“живея”
с угаснал поглед на Титан
Печална участ е да дишаш
изстинал, земен - прикован

Ела... попий кръвта ми - с устни
А раната? - Завий с Любов
И под  крилото си гальовно
Мечта създай ми – Порив нов

Отново да  летя на воля
със теб - любяща под  Дъгата
С криле Вселената да поря
без страх да пея над Земята

Тогава нашите Надежди
през Облаците ще цъфтят
Свободни  двама ще се слеем
по Пътя си - в  един Живот

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me