uFeel.me
Помниш ли
Автор: NuTTy_In_LoVe,  7 януари 2009 г. в 22:14 ч.
прочити: 774

Помниш ли онази нощ,

в която бяхме двама?

В която чувствах те

до мене в мрак, 

цялата в сълзи обляна...

 

Събудих се и те видях

с лице от слънцето огряно,

целуна ме, аз се засмях,

щастлива да те зърна само!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me