uFeel.me
Помниш ли 2
Автор: az20sam,  20 юли 2011 г. в 09:58 ч.
прочити: 186

Помниш ли как ме рисува,

как притеснено позирах?

Помниш ли как ме целува

и как тихомълком си отивах?

 

Помниш ли онзи миг,

в който огън между нас започна да гори?

Помниш ли как в теб

от наслада забивах нокти?

 

Помниш ли как тишината се раздираше

от звънкия звук на чашите.

В които сипа пина колада

и вдигахме за наздравица.

 

Помниш ли всичко това,

как криехме се тайно?

Отдавахме се на страстта

и бяхме щастливи безкрайно.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me