uFeel.me
Помниш ли ..
Автор: krisito_pisito,  23 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 357
Помниш ли как аз те обичах
горях да срещна твоите очи,
но днес не е така
днес вече друга те обича
две други страстно влюбени очи ..
От мен си тръгна
а защо ?!
Не ти се сърдя, знай това!
Отдавна знаех, че не ме обичаш,
че твоето сърце на друга си дарил,
но знай, ще дойде ден
в който ще проклинаш таз,
що любиш ти сега !
И помни, тя никога няма да те заобича
тъй както те обичах аз !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me