uFeel.me
Помни ме
Автор: dureto88,  24 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 461

Когато очите ми завинаги се затворят.

Когато вратата към вечния живот се отвори.

Моето сърце ще бие пак и ще виждат моите очи,

само ако на този свят съществуваш ти.

Бих се чувствала спокойна само като знам,

че ти някъде щастлив си там.

И без проблем минават твоите дни...

щастлив, щастлив бъди!!!

Но само едно не бих ти простила

и болката ще се разкъсва в мен.

Че може да ме забравиш някои ден.

Ще ме боли, че не е оставило следа моето сърце

и избледняло е вече мървото лице!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me