uFeel.me
Полунощно пожелание
Автор: BECTA,  25 септември 2012 г. в 07:33 ч.
прочити: 222
Мое мило, ранимо момче,

Еднорог, със звезда върху рога.

Бях напълно уверена, че

бих навлязла за тебе и в огън



и извадила феникс крилат.

Бих откъснала лотос сред блато.

Бих пребродила целия свят,

за да стигна до теб, по водата.



Мое зло, невъзможно момче!

Водолей, с делва вино в ръцете.

Сънна нишка луната тъче

над главите с тъга пъстроцветна.



И напомня, че този романс

от начало до край бе обречен.

Във живота едничкия шанс

идва само от стих неизречен.



Мое щуро и лудо – до грях!

Спомен–лъч в паметта ми прободен.

Аз в дванадесет си пожелах

да останеш до края свободен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me