uFeel.me
Полунощен стих...
Автор: мариники,  26 ноември 2010 г. в 14:19 ч.
прочити: 538

засвири нощта
със пръсти от небе
по клавишите звездни
мелодия минорна,
тъжна

късчета малки
от нежност и сълзи
в прозореца се ронят
от миговете бели,
лунни

нечии мисли
приглушено, кротко
по дланта на тишината
моите докосват
с болка

спряло е времето
потулено там, нейде
помежду ни, в очите ми
Вечерницата тихо
плаче

и само… вятърът
безсъниците мрачни
в шепите си топли събрал
нощта към утрото
повлича…


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me