uFeel.me
Полудявам
Автор: VZ_Dobreva,  7 май 2013 г. в 22:30 ч.
прочити: 246
Полудявам, няма кой да разбере.
Полудявам, всичко ме боли.
Полудявам, душата ми гори.
Полудявам от очите ми вали.
Полудявам отведете ме от тук! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me