uFeel.me
Половинка
Автор: D.Pachev,  14 ноември 2009 г. в 08:51 ч.
прочити: 1119

И твоето ангелче някъде чака,
във нощи безсънни, дни тишина.
Живее без обич, самотен, в тъга,
ще срещне ли тебе, в красива съдба?

Ще бъде магия... омайно начало,
смеха му ще грее душата ранима.
И двама преплетени, станали цяло
любим ще е той... и ти си любима!

Но ти го обичай това е ключа,
и спомени общи събирайте двама.
Сега си самотна... прегърнала мрака,
но твоето ангелче някъде чака!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me