uFeel.me
Полет на птица с пречупени криле
Автор: maggi4ka,  28 април 2011 г. в 10:44 ч.
прочити: 494
Полетях... Извисих се в небето...
Бях безгрижна и волна... Бях...
А в един миг някой ми счупи крилете...
Станах виновна, че усмихвам се пак...
Беше трудно... Почти невъзможно...
Беше АД - още в него горя...
Беше страшно объркано, сложно...
Беше всичко... а е нищо сега...
Този полет бе някак обречен...
Нямах опора, нямах и цел...
Ей така си се лутах в небето...
Някой крила ми беше заел...
А ти как реши да ги счупиш..
Нима не видя, че те са ми всичко?
Нима не разбра, че са символ крилете...
Че изказват как и колко обичам...
Вече паднах... не мога да стана...
Не мога или не искам... не знам
А и няма защо да го мисля...
Ти взе ми крилата, мечтите, дъха...
Пази ги дълбоко във себе си - скрий ги...
Когато почувстваш се сам, със тях се стопли...
Те ще напомнят винаги за усмивката
С която за кратко огрявах свойте очи...
Вече няма огън в очите...
Вече няма за кого да блестят...
С крилата счупени ти извади искрите...
И да продължа не искам сега!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me