uFeel.me
Полъх на любов
Автор: voda,  7 юли 2012 г. в 22:20 ч.
прочити: 268
Игликите ми цъфнаха в лилаво,
когато с твоя дъх ги напои.
Подухна вятър, сякаш каза \"Браво!\'
и тръгна цветовете да брои.

Но как ще смогне? – Те са милиони.
Изпълват въздуха с молитвен зов.
В лилаво светят всички хоризонти,
събудени от полъх на любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me