uFeel.me
Покажи ми...
Автор: toni_bliznaci,  10 февруари 2013 г. в 23:11 ч.
прочити: 392
Покажи ми, че мога безрезервно да се доверя
на теб, на мен, на чувствата обзели моята душа.
Покажи ми как да контролирам своите мисли
изнервени, самотни, породили се
от твоето болезнено отсъствие.
Протегни към мен ръце
успокой ритъма на моето сърце.
Покажи ми, че не всичко е болка,
че има и радост, а не само тъга.
Покажи ми сладката страна... на любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me