uFeel.me
Покайвам се...
Автор: feniks,  15 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 370
...
Покайвам се - за всички смъртни грехове,които утре ще
извърша... само с един поглед обречен на теб, само с едно
протягане на зениците до пълна крайност, само с едно
открехване на устните и разчупване на корените им - дълбоки и диви, само с един душевен трясък и порой потопен, само...
За да ме вземеш за причастие, а после -
греховете си обричам на
мълчание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me