uFeel.me
Поисках...
Автор: pavli,  13 март 2010 г. в 17:43 ч.
прочити: 2414


Поисках да докосна твоите сетива,
във топлата усмивка да се приютя...
Ръце в косата ти немирна да провра...
И в погледа щастлив да се разтворя...

Поисках да се влея във кръвта ти
и в порива горещ да затрептя...
Непретършувани да не остават дати...
Да стана светъл лъч от твоята мечта!

                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me