uFeel.me
Поиска
Автор: nella_gold,  11 юли 2011 г. в 07:41 ч.
прочити: 312
Поиска да ти бъда бряг -
на острова самотен,
там, където на колене
да би застанал пак...
поднесе ми с любов сърцето.

Поиска да ти бъда слънце -
във утрото на сивия ти делник.
Денят ти - да го стопля с нежност...
А ти да си небрежния хлапак,
а ти да си любовен цвят...

Поиска си луната да съм плаха,
и в твойте нощи все
над тебе да будувам...
В твойте нощи - да съм миг желан,
а ти да си сънят безбрежен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me