uFeel.me
Погледни през очите ми
Автор: chvassilev,  19 август 2011 г. в 13:45 ч.
прочити: 216

 

Погледни през очите ми - нежните устни

закопняли за капчици - пролетен дъжд.

Докосни със ръцете ми - топлите пръсти

начертали \"Обичам те\" - в тихата нощ.

 

Погледни през очите ми - твоето тяло.

Виж чертите познати - във мойта душа,

отразени във мен - като миг в огледало

и смекчени от погледа - на любовта.

 

Проникни през ума ми - във твоите мисли,

в твойте думи изгарящи, в твоя копнеж.

И тогава навярно - под звездите сребристи

мойте топли мечти - може би ще прозреш.

 

Ще усетиш защо - все така се усмихвам

и защо вечно търся - твойте нежни ръце,

а душата ми вечер все край тебе притихва

и се сгушва отляво - там, до твойто сърце...

 

Ще усетиш защо - все край тебе се спирам

запленен от безкрая на твойте очи

и защо всичко в мен - сякаш бавно умира

щом усетя в съня си... твойте тихи сълзи...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me