uFeel.me
Погледни ме!
Автор: letisiq77,  3 януари 2011 г. в 02:34 ч.
прочити: 446
Погледни ме!
Виж в очите ми страстта,
към зелените й дълбини тръгни,
не потъвай още, рано е. Стани!
Докосни ме!
Усети по кожата греха,
с пръсти милвай, нежно кадифе,
не, не затваряй очи. Още не!
Целуни ме!
Устни впий без суета,
жадно, сластно, до забрава,
и не спирай. Продължавай!
Вземи ме!
Твоя е  властта,
притисни ме, ритъма опитай,
обладай ме и... Не питай!
Погледни ме!
Виждаш ли страстта,
твоя съм, и винаги ще е така,
пленница на теб... и любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me