uFeel.me
Погледай ми...
Автор: rosen_rosen,  12 юли 2011 г. в 08:17 ч.
прочити: 368

Подавам ти едната си ръка.
Погледай ми - говори се, че можеш...
От всичко преживяно досега
кое ще махнеш и кое ще сложиш?

Какво показват линиите там
и има ли я тази - на живота?
Прекъснат ли е детският ми плам?
Поел ли съм към своята Голгота?

Не скривай нищо, смело ми кажи -
ще мога ли аз пак да се затичам?
Ще мога ли в оставащите дни
да пея, да се смея и обичам?

Или да търся другата земя,
в която Бог величествен царува,
където Богородица добра
в небесното си царство тържествува?

Подавам ти и другата ръка.
Погледай ми, измисляй си, лъжи ме...
Когато си отида след това
с въздишката си тиха изпрати ме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me