uFeel.me
Погледа ти....
Автор: arkus,  28 ноември 2008 г. в 16:24 ч.
прочити: 545

Поглед, който не ще забравя,

Поглед отразяващ красотата на рая,

Погледа по който все още мечтая

Погледа отвел ме до безкрая...

Това бе погледа ти онзи ден

Ден свещен

Ден в който се срещнаха нашите съдби

Ден който в едно ни съюзи.

Сега седиш до мен

С поглед, сломен

Малки, кристални, сълзи,

от очите ти текът като реки

нещо в теб се таи,

болка ли е? Кажи!

Защо са тия сълзи?

Къде изчезнаха онез искри?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me