uFeel.me
Поднасям ти
Автор: krasinka,  24 април 2012 г. в 09:59 ч.
прочити: 425


Поднасям ти сърцето си горещо,
също като твоите топли устни.
А то ти нашепва за нещо -
за целувките ми вкусни.

Поднасям ти своята любов жарава
по-огнена от хиляди слънца.
Тя никой друг не заслужава,
не я оставяй в нощите сама.

Поднасям ти и моята усмивка
в нея можеш да се разтопиш.
Аз ще съм най-голямата щастливка,
ако с мен, любими, ти се съгласиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me