uFeel.me
Подминах мълчаливо любовта
Автор: Orchid,  12 февруари 2013 г. в 17:31 ч.
прочити: 431

Препускайки през сивото безвремие,

докосна ме протегната ръка,

но бързайки за някъде в безумие,

…подминах със наведена глава.

 

Две очи ме гледаха вторачено,

загатваха невиждани неща,

подканваха, привличаха замаяно,

…подминах със наведена глава.

 

Най-накрая на вратата ми почука,

подаде ми ръка случайността,

в съзнанието нещо заблещука,

…но подминах мълчаливо любовта

 

Orchid   12.02.2013г.   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me